Om quattroco

 

quattroco ble startet i september 2000 med det mål for øye å skaffe deg som kunde akkurat den bilen du ønsker til en rimelig pris. Med bakgrunn i bred faglig erfaring blir hver enkelt bil plukket ut, prøvekjørt og grundig kontrollert av oss før anskaffelse.

Vårt spesialfelt er Audi med sportslig tilsnitt, men vi leverer selvfølgelig alle andre merker og modeller når dette ønskes.
Eventuelle tilpasninger og montering av ekstrautstyr utføres raskt, rimelig og fagmessig før levering.
Vi leverer også et bredt utvalg av deler og tilleggsutstyr, samt alt av originaldeler til VW/Audi, Skoda og Seat til gode priser. Utgåtte deler kan også i mange tilfeller fortsatt skaffes fra Tyskland.
Vi leverer selvfølgelig også slitedeler til de fleste andre merker.

Vi kan på grunn av gode avtaler med våre leverandører tilby felger og dekk til meget gunstige priser.
Vi fører primært Nokian, Dunlop, Toyo og Nankang sommerdekk, samt Nokian vinterdekk. Continental og Hankook sommerdekk lagerføres også i mange dimensjoner, ellers kan de fleste merker og modeller bestilles.
På felgsiden skaffer vi det meste som finnes på markedet, og har ofte også en del brukte felger og komplette hjul på lager.

Vi har norsk agentur på chiptuning fra Wimmer Rennsporttechnik - et meget velrenommért tysk firma med lang erfaring fra motorsport. Her er kvaliteten i høysetet, og hver enkelt bil får spesialtilpasset motorstyringen etter bilens eksakte data og kundens ønsker.

Vi tilbyr også ATV av forskjellige typer og størrelser, samt utleie av biltilhengere.

 

 

Salgsvilkår

 

Alle salg gjøres opp kontant ved levering hvis ikke annet er uttrykkelig avtalt. Vi har mobil BankAxept terminal og tar vanlige bankkort samt VISA/Mastercard kredittkort (ikke American Express, Diners etc).

Alle oppgitte priser er veiledende og kan endres uten varsel som følge av endrede kostpriser fra leverandør.
Det tas forbehold for skrivefeil i priser eller varebeskrivelse.

På alle bildeler ytes ett års garanti mot fabrikasjonsfeil.
Ved reklamasjon må kunden melde dette til oss for behandling innen rimelig tid. Retting av mangel på eget initiativ samt følgeskader eller indirekte tap dekkes ikke.
Ved retur av varer hvor det ikke foreligger ekspederingsfeil eller annet vi kan lastes for, beregnes det 15% returgebyr. Kjøper dekker da også returfrakt.
Spesialbestilte varer tas ikke i retur.
På enkelte spesialbestillinger kreves det depositum.
Vi har salgspant i solgte varer, og renter og omkostninger ved sen/manglende betaling påløper ifølge lov.

Ved bilimport avtales vilkårene i hvert enkelt tilfelle. Generelt gjøres en delbetaling ved bestilling, og restoppgjør ved overlevering/registrering.

 

 

 

 

quattroco, Stasjonsveien 12, 2625 Fåberg, tlf 90154525, e-mail: info@quattroco.com